Месец след обявяването им, 10-те изкусителки направиха официално представяне в града на Николета Лозанова.

Мъжката Библия винаги е отреждала специално място в сърцето си за града на тепетата. Не само заради невероятния дух, който носи и прекрасните хора, но и заради факта, че именно Пловдив е излъчил повече достойни участнички-плеймейтки, от всеки друг град в България. Само тази година в конкурса участват две претендентки за титлата (и то какви!) – ослепителната Карина и първият транссексуален участник в конкурса Симона Галинова са именно от Пловдив.

 

Месец след като бяха обявени претендентките в тазгодишния конкурс, изкусителките тръгнаха на турне, за да зарадват феновете си в цялата страна. И като едни истински плеймейтки, избиращи само най-доброто, момичетата се появиха със своето пишно шоу не къде да е, а в елитния пловдивски Secrets Club, в модерния хотел Санкт Петърбург. Пищното им шоу накара мъжете да очакват следващото им пристигане, а жените им да ревнуват още по-ожесточено.

 

За съвършената сценична визия на звездите, които все по-уверено стъпват в света на известните се погрижиха стилистите Джордж Тодоров и Вангелис Исикидис, както и топ-гримьорите Пепа Стоянова и Мариела Манолова. За доброто настроение на ВИП гостите се погрижиха водка Beluga, уиски Glenfiddich и бутикови вина BetterHalf Garage Wines.

 

Всички снимки от партито може да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set?vanity=PlaymateOfTheYearBulgaria&set=a.1541699466004146

——————————————-

Събитието се проведе с подкрепата на:

Продуцент: DSG Productions

Домакини: Secrets Club Пловдив

Снимки: Тодор Вълнаров, Secrets Club Пловдив

С подкрепата на: Beluga, Glenfiddich, BetterHalf Garage Wines.

Транспорт: DiRent

Коса: Джордж Тодоров и Вангелис Исикидис

Грим: ProFace – Михаела Йорданова, Теодора Дачева и Ани Декарт

Балет: X-Energy Crew

Хореограф: Станислава Лефтерова