Силните мускули на влагалището и тренираната шийка на матката са интимно здраве, сексуално щастие и лесна манипулация върху мъжете

След като уточнихме важността на клитора, нека да потоворим и за вагината.

Как се грижим за вагината?

 

Винаги актуалното – вумбилдинг!

Или казано по-интересно – фитнес за вагината. Много популярно занимание в западния свят, а всъщност е от източни практики. „ВУМ” идва от „вагинално управлявани мускули”.

Вагината е… съвкупност от мускули! И сърцето е мускул. Следователно трябва да се тренират. Когато е едновременно става и забавно. Какво ще кажете за сърцебиене по време на секс, независимо къде усещате пулса си. Готино! Кардио упражнения докато стягате и отпускате вагиналните мускули.

Ако не сте влюбени и във фаза секс, секс, секс постоянно и навсякъде – тогава практикувайте вумбилдинг. Заниманието е популярно и като упражненията на Кегел, но има известни разлики.

Не „откриваме топлата вода“, а само напомняме тези толкова полезни и приятни занимания.

 

Кои са най-ефективните упражнения за интимните мускули?

 

За тези от вас, които са наясно, какво са сексуалните трикове „пушене” или „духане на свещи” е ясно, че това няма как да се постигне без вагинални тренировки.

Интимната мускулатура може да се активира доста бързо. До две – три седмици редовни упражнения, може да се постигнат сериозни резултати. Например да владеете перфектно тласъците на шийката на матката. Или още по-влудяващото за мъжете – свиването на мускулните пръстени на вагината. Това ускорява или забавя мъжката еякулацията или може да му причините оргазъм, без той да прави каквото и да е движение – така нареченият безфрикционен полов акт.

 

Упражнения за вагината с партньор

 

Стискайте пениса му с вътрешните си мускули на вагината. Това ще подобрява кръвоснабдяването на нервните окончания на вагиналните ви мускули, а неговия пенис ще попадне по желаното робство на изумителни удоволствия и влудяващ оргазъм.

Ако не ви се получава – тренирайте, тренирайте, тренирайте. Той едва ли ще има против да изпълнява ролята на интимен фитнес уред.

 

✅ Упражнения за сочният ви орган без партньор

 

Вкарайте палеца си във влагалището. Симулирайте че пишкате, но искате да спрете. Това стискане и след това отпускане е най-лесната и ефективна тренировка за влагалището. Важно е по време на упражненията да включвате само влагалищните мускули, без тези на корема и бедрата.

Правете по 20 повторения, поне три – четири пъти на ден. Правилното изпълнение на упражнението е тогава когато никой около вас не забелязва, че го правите.

След около три седмици редовни ежедневни тренировки, вече сте напреднали достатъчно, за да надграждате упражнението – тоест редувайте 10 бавни с 20 бързи повторения.

 

✅ Второ вагинално упражнение

 

Стягайте в продължение на 5 секунди вагиналните мускули, след което ги отпускайте. Поддържате ритъм.

 

✅ Трето вагинално упражнение

 

Разтворете краката, докато лежите във ваната, като преди това са сгънати в коленете. Отдайте се на усещането как топлата вода нахлува във влагалището ви. След това я изтласкайте от тялото си. Ако проникването на водата не се получи, то се опитвайте да „засмучете“ водата като активирате вагиналните мускули. Повтаряйте това упражнение по 20 пъти.

 

Предимства на Вумбилдинга (вагинален фитнес)

 

 • сексуално усъвършенстване;
 • по-добро е кръвоснабдяване – това означава здраве. Повишава се и местният имунитет;
 • тренировките на вагиналните мускули подобряват хормоналния обмен;
 • баланса на микрофлората на вагината;
 • леко раждане и намаляване на усещането за болка до минимум;
 • профилактика на мъжката еректилна дисфункция – не оставяйте мъжкия член да изгуби силата си;
 • Антицелулитен ефект – тренировките укрепват мускулите на бедрата, седалищните части и корема;
 • Тренировките на влагалищните мускули поддържат хормоналния статус на млада биологична възраст. Това отлага климакса и женските оргазми са безобразно готини.

 

❗️ Противопоказания за вумбилдинг

 • остри възпалителни процеси;
 • бременност.

 

Как да опознаете вашите интимни мускули?

 

✅ Жените могат да усетят интимните си мускули когато по време на уриниране внезапно спирате и пускате урината да тече. Или симулирайте това.

✅ Мъжете имат два варианта:

 1. При пълна ерекция да правите опити да движите пениса си
 2. При уриниране да спирате потока.

 

❗️ Всяка жена трябва да се занимава с вумбилдинг!

 Така се постига силен манипулативен ефект върху мъжете, защото тренираната интимна мускулатура произвежда феромони – онези похотливи вещества, които привличат противоположния пол.