Абонирай се

* Актуални новини за списанието, промоции, събития и материали от света на Playboy Bulgaria и конкурса Playmate!

Актуални новини

By using our website, you agree to the use of our cookies.

З

ЗА НАС

От появата си през 1953 г. Playboy и неговото лого-заек са сред най-разпознаваемите брандове в света. Днес легендарното мъжко списание се издава в 28 държави. Тайната на Рlayboy е, че знае какво точно иска да чете съвременният мъж и не признава по-висш закон от неговите желания.

Българското издание на Playboy излиза през пролетта на 2002 г. Списанието разчита на легендарната си формула, която съчетава стилна еротика с качествени статии от най-големите имена в българската журналистика.

Playboy България е луксозно издание за мислещи хора, които успяват в живота и имат вкус към хубавите неща в него.

Независимо че стилните фотосесии на най-красивите българки и интернационални знаменитости са визитната му картичка, Playboy не би бил институция в периодичния печат без експертните си статии на тема лукс, приключения, спорт, автомобили, секс, кулинария, музика и кино.

В България, списание “Плейбой” е дело на медийната компания “DSG PRODUCTIONS” собственост на бизнесмена Христо Сираков – когото всички определят като българският Хю Хефнър, Любен Дилов син – медиен предприемач, писател и политик и Борис Гълъбов – доказано име в организирането на големи спортни, корпоративни, частни и светски събития.

Сайт за възрастни!
Трябва да имате навършени 18 години, за да влезете в този сайт.
Да, имам 18
Не, под 18 съм